7 stebrov zdravega življenja za zdravo podjetje

Ali imate visok delež bolniške odsotnosti v vašem podjetju? Zaradi tega delovni procesi ne potekajo tekoče? Bi radi v vezi s tem zmanjšali stroške, imeli zadovoljne zaposlene, višjo storilnost in boljšo kakovost storitev? Zagotovite, da bodo zaposleni nemoteno opravljali svoje delo in bili pri tem še dolgo učinkoviti!

 

V okviru promocije zdravja na delovnem mestu vam ponujamo dvourno delavnico po sistemu 7 stebrov zdravega življenja, ki je prilagojena sodobnemu človeku in današnji največji vrednoti »ohranjanju zdravja«.  Udeleženci delavnice pridobijo zavedanje, da so sami odgovorni za svoje zdravje. Samo zdrav človek je lahko zadovoljen, poln idej, delovnega elana ter bolj učinkovit pri delu. Vložite v klimo v vašem podjetju, izplačalo se vam bo.

 

 

Glavne prednosti za podjetje:

 

  • zmanjšanje stroškov, povezanih z boleznimi in bolniško odsotnostjo (odškodnine, zdravstveni stroški…) in zmanjšanje delovne invalidnosti,
  • povečanje storilnosti, kakovosti storitev / proizvodov in inovativnosti,
  • povečanje zadovoljstva zaposlenih in strank.

Kot vodstvo ste dolžni izvajati aktivnosti za promocijo zdravja za vaše zaposlene. Z delavnico bodo vaši zaposleni dobili celosten vpogled v način življenja in praktične napotke pri ohranjanju ravnovesja in zdravja v zasebnem in poslovnem okolju. Pomagali jim bomo ozavestiti in pridobiti znanje, s katerim lahko sami na preproste načine živijo bolj kvalitetno.

 

Bonus

 

Vsak udeleženec na delavnici prejme tudi knjigo 7 stebrov zdravega življenja, ki je vodnik na poti osebnega zadovoljstva.

 

O izvajalcu delavnice in vsebini

 

Aleksander Zupančič je uspešen in večkrat nagrajeni podjetnik na državnem nivoju. Je certificirani svetovalec z dodatno štiriletno specializacijo integrativne terapije in coach, poleg tega pa je ustanovitelj centra zdravja nove dobe v Samoboru, ki prinaša povsem nov pristop pri obravnavi človekovega zdravja. Je avtor metode in knjige 7 stebrov zdravega življenja, po kateri obravnava obiskovalce v njegovem centru zdravja.

 

Njegovo življenje je bilo vrtiljak preizkušenj, ki se je začel vrteti že v najzgodnejšem otroštvu. Okusil je težo in trdoto kmečkega življenja na socialnem robu ter boja za golo preživetje. Srečal se je tudi s hudo boleznijo najdražje osebe. Vse skupaj ga je prekalilo v neumornega borca in iskalca prave vrednosti življenja. Svojo osebno zgodbo, bogate izkušnje in znanje je združil v knjigo oziroma vodnik »7 stebrov zdravega življenja«.

 

Na delavnici, ki traja 2 uri, se bomo dotaknili vseh stebrov in na praktičnih primerih pokazali, kako lahko sami ohranimo ravnovesje v življenju ter s tem poskrbimo za dobro počutje in zdravje.

Akcijska skupinska supervizija za vodje

Več

 

 

Coaching za managerje

Več

Info


 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

 

INFORMACIJE
ALI NAROČILO
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se in bodite obveščeni o delavnicah in novostih zavoda VednoZavedno.

S prijavo na e-novičke boste prejeli seznam 100-tih izzivov, ki vam bo v pomoč pri sestavljanju vašega seznama Reci da življenju.

 

Vnesite svoj elektronski poštni naslov.

Invalid Input

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2024 VednoZavedno. Vse pravice pridržane.