Imate kdaj, ko ste v stresni situaciji občutek, da vas tišči ali boli v določenem delu telesa? Tako lahko energetsko prekomerno izčrpavate določene dele telesa, zaradi česar lahko sčasoma pride do bolezenskega stanja. 

 

Življenjska energija je najdragocenejša stvar na svetu. Vse se vrti okoli nje. Vse premalo pa se zavedamo, da z njo upravljamo mi sami. Vendar pogosto upravljamo z njo nespametno in jo izčrpavamo ter posledično tudi zbolimo. Dokazano je, da je okrog 65 % vseh bolezni psihosomatskega izvora. Prav psihosomatske bolezni so dober primer, kako povezana sta telo in duša. Tako se spremembe oziroma neravnovesja v psihičnem telesu čez čas izrazijo na fizičnem telesu, in sicer v obliki bolezni.

 

IZMERITE VAŠO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO, ENERGIJSKO POLJE, ENERGIJSKE CENTRE IN DEJAVNIKE STRESA

 

S pomočjo revolucionarne tehnologije izmerimo vašo življenjsko energijo, dejavnike stresa, energijsko polje (auro), energijske centre (čakre) in energijske kompenzacije. S hitrim optičnim branjem analiziramo stanje vašega organizma z vidika fiziologije in psihologije. Metoda je popolnoma neboleča, brez stranskih učinkov ali posegov v telo. Postopoma  položimo prst za prstom na posebno prozorno elektrodo. Med prstom in elektrodo stečejo visokonapetostni impulzi, ki izmerijo energijske lastnosti organizma. 

 

Izmerimo energijski potencial telesa

Opredelimo trenutno energijsko stanje vašega telesa in izmerimo vaš energijski potencial. Preverimo morebitna energetska odstopanja na določenih mestih in energijske kompenzacije.  

 

Prikažemo energijske zastoje v telesu in možne težave

Na podlagi opredelitve energijskega polja telesa, se vzpostavi povezava med posameznimi energijskimi conami in človeškimi organi, ki razkrivajo energijski zastoj oz. blokado v telesu. Pridobite podatke in shemo celotnega organizma, z najbolj obremenjenimi sistemi in organi, ki najbolj potrebujejo podporo. 

 

Grafično prikažemo vaše energijsko polje 

V obliki numeričnih značilnosti vašega energijskega polja, v obliki tabel in diagramov, oblikujemo sliko vašega energijskega polja. 

 

Analiziramo stanje čaker 

S pomočjo grafične sheme in numeričnih značilnosti analiziramo osebna energetska središča (čakre). 

 

Preverimo raven čustvenega in duševnega vpliva na stanje organov

Sistem omogoča primerjavo energijskega potenciala organizma kot celote in energijskega stanja telesa v času merjenja ter prikaz ravni duševnega in čustvenega vpliva na splošno stanje organov in sistemov. 

 

Svetujemo terapijo za uravnoteženje čaker    

Na podlagi meritev predpišemo program za uravnoteženje človeških energijskih centrov (čaker), s čimer pomagamo telesu obnoviti svoje funkcionalne zmožnosti. 

 

 

* Aureola® S ima veljavno evropski certifikat in je opremljen z vsemi potrebnimi dokumenti: certifikati, garancija in uporabniški priročnik. 

 

** Aureola® S  ni medicinska naprava. Lahko jo uporabljata zdravnik (kot raziskovalno sredstvo) in alternativni svetovalec.

Info


 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

 

INFORMACIJE
ALI NAROČILO
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se in bodite obveščeni o delavnicah in novostih zavoda VednoZavedno.

S prijavo na e-novičke boste prejeli seznam 100-tih izzivov, ki vam bo v pomoč pri sestavljanju vašega seznama Reci da življenju.

 

Vnesite svoj elektronski poštni naslov.

Invalid Input

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2024 VednoZavedno. Vse pravice pridržane.